image

De mogelijke workshops die je bij mij kan volgen:

Allereerst is er het naaldvilten. Daarin maak ik onderscheid in naaldvilt-portret maken op A3-formaat of een wat kleiner werk op A4 formaat. De meesten van jullie waren geïnteresseerd in de laatste optie. Dat houdt in dat je in 2 en half uur een werkje maakt met een voorbeeld op A4 formaat die je zelf mee kan nemen, maar ook van mij kan krijgen. Ik heb zo’n 20 voorbeelden van bloemen, huisdieren enz die je mag gebruiken. Dit is niet een portret. Wil je bij mij een portret maken dan duurt de workshop 5 uur en kost ook wat meer.
        • A4 formaat = 22 euro met materiaalkosten inbegrepen.
        • A3-formaat portret = 75 euro met materiaalkosten inbegrepen

Wil je een workshop nat-vilten bij me volgen dan kom je in je eentje en ben je ook 5 uur bezig. Je gaat dan een omslag-map maken uit wol op A3-formaat.
        • A3-formaat map = 75 euro met materiaalkosten inbegrepen.

Als laatste de workshop weven. Ik heb een 10-tal weeframen van 50 bij 65 cm tot mijn beschikking en daar krijg je als resultaat een werkje van A4 formaat uit. Let wel, deze workshop van 3 uur neemt wel huiswerk met zich mee! Je krijgt een weefraam van mij mee voor 2 maanden en moet daarvoor een borg van 30 euro betalen. In de 3 uur dat de workshop duurt gaan we vooral eerst tekenen, wat de basis is van een goed weefwerk.
        • A4 formaat weefsel = 60 euro en de materiaalkosten zijn rond de 12 euro (hangt af van de hoeveelheid           kleuren die je wilt gebruiken.)

Sitemap  |  Links  |  Contact